lunes, 1 de octubre de 2007

hola bona gent!! com estau?aqui la cosa molt tranquila, ja soim a la primavera, seguim amb la rutina d'anar a classe..pero hi ha algunes novetats...jajaja hem abandonat un poc la randeta de les bufandes i ens hem comprat guitarres, armonica i uns bongos..i ala!jaja a aprendre a tocar!!es la idea d'aquest mes!! ja estam practicant i .... ajem, me conform si en arribar a Mallorca sabem tocar una cançó! (per si de cas veniu..pensau en dur taps per les orelles!!) a part d'això ens volem apuntar a una piscina les 4 per anar cremant el flotador provocat per el cúmul de dulce de leche i asaditos d'aquests dos primers mesos! jaja mentres però, ens conformam fent classes d'aerobic a la saleta de cas..jaja na marga es la profe!
que més?¿? ah! el finde pròxim volem anar a Uruguay. i estam pensant a la semana d'examens, q nosaltres no cursam, partir una setmaneta...hem d'aprofitar al màxim es temps!
i....aquest mes és el meu cumpleeee!!! ho deix així com a de pasada pels despistats..jajaa será divertit i diferent!21 anyets a l'Argentina, amb chancles i ..disfraçades! pq hem pensat de fer una festa a casa de disfraços i de pas "inaugurar"d'alguna manera ca nostra...ja vos contarem..
ara me pir q na victori ha fet es soparillo...!

un besote.fins un altreeee

No hay comentarios: